Creștinii nu vrea pe Lady Gaga la București

Creștinii are o problemă cu Lady Gaga. Da’ o problemă mare de tot. Demult nu o prea suportau că era prea „drăcoasă”. Acuma nu doar că e drăcoasă, dar mai și vine la Bucale să spurce sfințenia pravoslavnică a Republicii Ortodoxe România.

Așa că au făcut o petiție. Partea dubioasă e că, tipic, petiția e la fel de incoerentă ca motivele ce stau la baza ei: în petiție nu cer ca Lady Gaga să nu vină la Bucale, ci afirmă că ei este un popor creștin și cer… să semneze împotriva desfășurării concertului ei la București – de parcă le-ar fi interzis cineva să semneze împotriva desfășurării concertului!

Asta e petiția, semnată până acum de 830 de superinteligenți. Din care o parte s-au gândit să semneze de mai multe ori, că mai mult e mai bine:

Dar mai este și comentariile. Unul mai briliant ca celălalt. Obsesii cu masoni, poponari, sfințenia noroiului mioritic, satane și alte deliruri. Voilà, de parexamplu (o serie de comentarii, alese pe sprânceană, pe pagina articolului, fă clic pe linkul din dreapta):

 • lady gaga este un atac impotriva fiecarui crestin, nu sunt de acord cu venirea acestei superstricate in Romania.
 • aceasta lady caca promoveaza „valorile” spurcate ale homosexualitatii si denigreaza crestinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. este o incercare de punere in umbra a marii sarbatori Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevaratul model de vieturire al femeilor romance si nu numai!
 • Sa ramana la ea acasa, ne ajung tampitele noastre.
 • NU , pentru tradarea neamului romanesc si pentru spurcarea acestui pamint Sfant !
 • Lady Gaga e papusa masonilor!
 • eu chiar nu inteleg!!!!!!!!!!!
  de ce trebuie sa vina fiinta asta – pe bani foarte grei – sa se scalambaie si sa mai indoctrineze ce a mai ramas din populatia asta si asa vai de capul ei!
 • Nu sunt de acord cu venirea ei in Romania.Doamne milueste pe romani si ne apara de uneltele satanei.
 • Nu este un exemplu pentru copiii nostri. Tot ce face este cu influenta demonica.
  Luati orice alt artistic ca de exemplu ABBA si comparati.Acesta individa este o marioneta in mana celor ce vor sa ditruga tot ce se poate.
  Parintilor imaginati-va ca ai vostri copii ar face ce face acesta individa, s-ar imbraca la fel, s-ar droga la fel ca ea,ar dansa mizerabil pe scena cum face ea, si tot asa mai departe…….var conveni dragi parinti ?
  Mie nu!!!!!!!!!!!
 • Cel mai bun exemplu de manipulare a creierului,aceasta inutilitate a show bussines-ului american,alaturi de alte mizerii ca : justin bieber, madonna,rihanna,jay-z,etc. facaturi si creaturi masonice,contra naturii,care fac atat de mult rau. Un categoric NU acestei monstruozitati !
 • asta nu este muzică…..este un zbucium al sufletelor chinuite care nu au pe Dumnezeu..fără simboluri oculte sataniste ………fraților fiți atenți pentru că această persoană propagă satanismul…….semnați petiția și rugați pe bunul Dumnezeu să ne apere…….noi avem multă muzică bună …
 • Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, apara tara noastra de slugile celui rau si ne miluieste pe noi!
 • demonizata asta nu are ce cauta in Romania, tara crestina ortodoxa. cum sa ne spurce pamantul asta sfant, in care sunt ingropati atatia sfinti, atatia martiri?! multumesc celui/celor care au facut aceasta petitie. doamne ajuta!
 • Multi tineri nu inteleg ca prin acesti ,,cantareti” se promoveaza curvia, idolatria si satanismul pentru a grabi venirea antihristului.
 • Multi tineri nu inteleg faptul ca prin participarea la concertele de acest gen devin si ei partasi la promovarea blasfemiilor, idolatriei si satanismului. Unii dintre ei ajung mai tarziu sa se converteasca la Hristos dar raman cu pacatul de a fi atras pe altii din jurul lor care nu se mai convertesc ca ei.
 • Ortodoxia nu cade niciodata!!!!
  MOARTE MASONERIEI,ILLUMINATI,SISTEMULUI SATANIC CE NE CONTROLEAZA VIETILE. TEBUIE SA DUCEM RAZBOI NEIMPACAT CU ACEST SISTEM SATANIC CARE INCEARCA SA NE DESPARTA DE DUMNEZEU. POPORUL ROMAN A FOST CRESTIN INCA DE LA INTEMEIEREA SA. E DATORIA NOASTRA SA NE APARAM IDENTITATEA NATIONALA SI MAI PRESUS DE TOATE SA NE INGRIJIM DE MANTUIREA PERSONALA SI DE CEA A APROPAELUI.
 • Semnand petitia, luam atitudine si ne pozitionam in opozitie cu ceea ce aduce femeia aceasta si fata de intetia ei. Nu avem nevoie de „quorum” sau 50%+1pentru acest manifest. Cel ce se exprima conteaza si cel ce marturiseste ia plata marturisirii lui.
  Doamne ajuta!
 • SA LUAM ATITUDINE IMPOTRIVA PROMOVARII DEVIANTEI,ANORMALITATII SI DESFRAULUI!
 • sper sa se produca o minune si sa se anuleze concertul
 • aceasta sluga a dracilor, a spurcatei masonerii si a oclutei mondiale nu are ce cauta in Romania.unealta a jidovilor ramai acasa!
 • Trebuie sa recunosc ca la inceput mi’a placut de vocea ei , dar dupa ceva timp am observat ceva foarte ciudat in videoclipurile ei. Dupa care am studiat putin semnele oculte si deabi atunci am inteles cine este Lady shit gaga.
 • Nu vreau sa vina Lady Gaga in Romania, vreau sa fie emisa o lege prin care muzica ei sa fie interzisa pe teritoriul romaniei + un mandat de arestare pe numele ei .
 • Este groaznic faptul ca are atitia admiratori. Oamenii in general si tinerii in special, au pierdut nu numai credinta in Dumnezeu, dar si orice bun gust pentru cultura, vestimentatie si tot ce este cu adevarat frumos. Este un dezastru faptul ca satanismul promovat de aceasta femeie incinta atitia tineri. Sa nu ne asteptam la un viitor fericit atita timp cit satanismul este la moda. Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa ne lumineze mintea sa intelegem ceea ce este de inteles.
 • Aceasta cântăreaţă abjectă este un eşec al firii umane naturale şi benefic spirituale.Este de o vulgaritate şi frivolitate ce ar fi făcut-o să pălească şi pe Madonna în perioada ei de la începutul carierei.În viziunea mea această nulitate n-are ce căuta în România
 • Lady Gaga este o prefigurare a tarfei din Apocalipsa, asa cum i s-a aratat sfentului Ioan din Patmos. NU are ce cauta in Romania un asemenea monstru feminin!
 • Nu sunt de acord cu venirea acestei cântăreţe la Bucureşti deoarece se promovează o muzică extrem de gregară,cu videoclipuri obscene,prin care îşi arată dispreţul evident la adresa bărbaţilor.Probabil că ar fi fost invidiată şi de Madonna la prima tinereţe.Este întruchiparea frivolităţii şi a celui mai josnic caracter.Îmi repugnă total.N-am avut nici un chef s-o urmăresc sau s-o ascult după ce am văzut şi ascultat-o de trei ori la televizor.
 • Trebuie rugăciune. Papa a venit în România chiar dacă petiţioare erau deja întocmite împotriva venirii acestuia, din câte am aflat. Mă refer la Ioan Paul al II-lea. (şi, colac peste pupăză, majoritatea a fost frenezată de vizită). Mai mult decât atât, acel un milion de semnături strânse împotriva microcipurilor electronice au ajuns în buzunarul A.N.R., filiala Bucureşti. Nu cred eu c’o să oprim venirea ei prin te-miri-ce petiţioare. Să lăsăm naivitatea, că’i pt. visători, şi să îmbrăţişăm fapta. Să fim pragmatici (asta e, în fond Creştinul)- ne punem pe rugăciune, lacrimă şi metanii (multe!) ca să funcţioneze Petiţia. Doamne ajută.
 • Hai nu mă înebuni! Şi mai zici că nu eşti manipulat?? Bă băiatule, nu ai cum să conştientizezi că eşti manipulat. Media te „atacă”, cu mesaje subliminale la nivelul subconştientului. Dar nu ai cum tu să înţelegi aşa ceva. E prea mult pt tine. Albert Enstein, ăsta în care crezi tu, îl consideri Dumnezeu, a zis aşa: „Cea mai mare viclenie reuşită de diavol a fost aceea că a reusit să îi facă pe oameni să creadă că el nu există.”  Şi nu mai zi tu de capetele bisericeşti, nu mai căuta nod în papură, pentru că nu există pădure fără uscăciuni plus că preoţia este o muncă depusă, îţi trebuie o şcoală şi orice muncă trebuie plătită. Întotdeauna voi ateii căutaţi aspecte negative şi niciodată nu le vedeţi pe cele pozitive astfel încât să ne destabilizaţi în credinţă până şi pe noi. Nu văd de ce eşti atât de înverşunat împotriva religiei creştin-ortodoxe. Probabil nu eşti botezat! Eşti evreu, nu? Îţi trebuie Gaga bă?! Du-te-n America şi te rog să numai vii de acolo în România, că noi suntem „înapoiaţi” nu suntem „cool”, hai pa!
 • Asa prosti am fost mereu noi romanii,sau cel putin in istoria mai recenta,acceptam toti cretini de streini la noi in tara, pacat ca la noi biserica isi urmareste alte scopuri si nu apararea istoriei de 2000 de ani de crestinism,Romania este o tara care s-a nascut CRESTINA,si acum vin tot felu de atesti/satanisti…si isi bat joc de religia noastra si de istoria noastra si ce sa vezi? Prostanacul de roman,ii primeste cu bratele deschise.
  Nu gaga la noi in tara, Indonezia,islamisti nu s-au temut sa isi apere religia,noi treb”sa fim la moda” o sa tragem multe de pe urma inconstientei noastre,Ne bate Dumnezeu.
 • Am venit in State acum cativa ani. Am fost mereu preocupata cu ceea ce se intampla in jurul meu, in special in mass media dar si pe strada. 90% din artistii de la Hollywood promoveaza (subliminal) ocultismul. Ochiul lui Horus (Ra, sau mai bine zis regele soare al egiptenilor), masoneria si satanismul. Bineinteles ca sunt impotriva oricarui artist care spala creierii copiilor (si chiar adultilor) romani. Patriarhia ar fi trebuit sa ia masuri cu mult inainte sa se anunte concertul. Dar cum si biserica este contaminata de masoni (vezi dovezi despre patriarhul Romaniei, Daniel) nu ma mai mira nimic. Everything for money…
  LLC
  Los Angeles, CA
 • Lady Gaga este un simbol pentru rau, pentru dispret, pentru haos. Noi suntem aici in urma sacrificiului stramosilor nostri, care au luptat si au murit pentru ca noi sa ducem mai departe bunatatea sufletelor noastre.
  A veni la noi aici acest om inseamna sa scuipam pe obrazul celor care si-au dat viata pentru acest pamant.
  Lady Gaga, pentru fiecare om e un loc sub soare, dar cand omul nu isi stie locul, e posibil sa il inghita pamantul. Gandeste-te de doua ori inainte sa vii aici!
 • Este o infamie sa vina aceasta cantareata la noi in tara.Este satanista.
 • Este una dintre acei „cantareti” care se inchina prin melodiile sale lui satana. Concertele, videoclipurile si versurile din melodiile „prestate” de acesta „GAGA” … sunt ritualuri de inchinare oculte masonice catre satana. Cine are intelepciune, rabdare si dorinta de a vedea adevarul despre acesta „GAGA” … DUMNEZEU sa ne dea Putere, Buruinta, Vointa si Curajul de a LUPTA impotriva celui rau si celor ce ii slujesc. Amin.
 • Nu acestei sataniste!
  Nu ajuta cu nimic prezenta ei, dimpotriva amplifica raul promovand imoralitatea. Constituie un exemplu negativ, nociv pentru tineret.Aveti grija de viitorul tinerilor oferiti-le conditii de viata decente prin crearea de locuri de munca pentru a nu mai fi nevoiti sa plece din tara.
 • Nu vreau sa vina aceasta fiinta in Romania, mai bine am promova artistii romani, de altfel foarte talentati, decat acest tip de muzica care nu reprezinta nimic si nu are nici o legatura cu muzica
 • E destul cat de mult ii e difuzata „activitatea” prin internet, tv, presa. Sa mai vina si in tara?! Nu, ne ajunge!
 • Un hotarat NU ritualurilor satanice savarsite public pe teritoriul acestei tari, sub masca ,,concertelor”. Duca-se la ea acasa, si sa ne lase pe noi in pace.
 • lady nu poate fi numita dupa comportamentul ei,gaga e sinonim pentru silly(prostut/a) aici e foarte adevarat .Insa cel mai pacatos lucru e ca reuseste sa modifice comportamentul multor tineri , opinia mea si a multora e ca nu e doar indecenta ci practica un soi de magie neagra prin simbolurile satanice asa ca trebuie urgent trimisa la ea acasa
 • Nu are ce cauta acest demon materializat in tara noastra ortodoxa.Daca nu iesim in strada sa protestam impreuna cu preotii nostrii cred ca vom avea un mare necaz in tara.
 • nu are ce cauta aceasta persoana la noi in tara, daca totusi vrea sa vina sa o luam de manuta si sa o ducem intr-un pelerinaj la manastirile moastre ortodoxe , poate aSA SE TREZESTE SI EA LA REALITATE CA NUMAI CREDINTA NOASTRA ORTODOXA NE VA MANTUI.DOAMNE AJUTA-I SA SE TREZEASCA AICI IN ROMANIA SI SA SI BOTEZE ORTODOXA, NOA CA ATUNCI E BINE SI PT SUFLETUL EI SI A MULTOR PERSOANE.
 • CELOR CE-L IUBESC SI-L PROMOVEAZA PE LUCIFER IN LOCUL LUI HRISTOS LE SPUN CA NU AU CE CAUTA AICI, UNDE A CURS MULT SANGE PENTRU PASTRAREA CREDINTEI CELEI DREPTE.AMIN
 • Mai bine ati propune sa se adune pe vstita arena pentru rugaciune. Nu vedeti ca ne „bate” Dumnezeu ?
Reclame
Acest articol a fost publicat în Showbiz și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s