Ce-a priceput creștinii din lege și toleranță: Partea a 2-a – Comentarii pe marginea comunicatului ONG-urilor

Am publicat puțin mai devreme bucăți relevante din comunicatul de presă al unor ONG-uri naționalist-fundamentaliste ortodoxe cu privire la huliganismul manifestația pașnică de acum câteva zile de la Muzeul Țăranului Român. Dar nu putem închide, deocamdată, subiectul fără a afla ce spune și creștinii de rând. Avem dezamăgirea de a vă prezenta comentariile pravoslavicilor la un articol publicat sub titlul descriptiv „Scandalul de la Muzeul Ţăranului Român continuă. Organizaţiile creştine cer demiterea directorului MŢR. Niţulescu condamnă reacţiile HOMOFOBE ale protestatarilor ortodocşi” în ediția online a ziarului România liberă:

  • Directorul MTR trebuie sa primeasca urgent un sut in c… (ca tot este vorba de gay, nu!), adica sa fie dat afara, daca nu din serviciu, macar din functia de conducere! Se aude dom ministru?
  • Dincolo de tematica (pe care nu o comentez aici), nu inteleg cum poate un film care contine “strong sexual content, nudity, teen drug and alcohol abuse” (conform trailerului oficial) sa fie proiectat intr-un spatiu in care intrarea e libera. [Repet ce ziceam în articolul anterior: „intrare liberă” înseamnă, după cum ar trebui să știe oricine vorbește limba română și mai scoate din când în când capul prin lume, că intrarea nu e pe bază de bilet sau invitație. Atât.] Deja chestia asta constituie cel putin contraventie si politia, daca tot a venit acolo, trebuia sa-i amendeze pe organizatori. In al doilea rind, sa organizezi un film despre homosexuali la Muzeul Taranului Roman mi se pare o provocare si cred ca oamenii aia au facut foarte bine ca au reactionat (mai ales ca reactia lor a fost pasnica). [Da, e clar. În mintea unora, „pașnic” înseamnă că nu a ajuns nimeni la reanimare!]
  • Toate aceste actiuni sunt special concepute pentru distrugerea familiei ,ultima forma de rezistenta a omului in fata agresiunii masoneriei , agresiune care are finalitate directa crearea de morti vii , oameni fara idei , fara tel sau idealuri , fara credinta si moravuri. De remarcat si acest lucru poate fi lesne urmarit ca actiunile de acest fel au loc sau sunt legate de locuri cu simbolistica evidenta in sufletul neamului Romanesc. Nu imi dau seama daca indivizii acestia fac acest lucru in mod constient , din prostie sau pur si simplu din frustrarea evidenta a celor care nu-si gasesc un loc in lumea normala.
  • Atat timp cat manifestarile erorilor astora genetice se desfasoara in cadru foarte restrans nu are nimeni nimic cu ei. Dar daca ne provoaca in continuare cu anormalitatea lor pe care vor sa ne-o prezinte drept normalitate avem tot dreptul sa protestam! ! E liber oricare dintre ei sa faca ce vrea in propria casa nu in public! Rusine cui a permis o asemenea proiectie la MTR!
  • Bravo fratilor am ajuns s-o traim si pe asta! „Un grup de nationalisti ortodocsi” a blocat proiectarea unui film despre homosexuali si lesbiene […]. Adica sa fii crestin ortodox in tara asta, a ajuns sa insemne ca esti „nationalist ortodox” alias extremist. [Da, exact. Să fii soiul ăla de creștin ortodox înseamnă să fii extremist!] Si prin ce erau nationalisti ma rog? Atentie acum la detaliu, pentru ca aveau tricolorul la ei si au cantat imnul Romaniei „Desteapta-te Romane”! Revoltator nu-i asa? [Revoltător pentru că au făcut-o pentru a întrerupe un eveniment cultural și pentru că pun semnul de egalitate între a fi român și a subscrie la ideologia primitivă și bigotă pe care-o promovează ei.] 
  • A spus Parintele Paisie Aghioritul ca lumea de astazi a ajuns ca un spital de nebuni. [Și s-a înșelat de două ori. O dată pentru că lumea de astăzi e mai puțin spital de nebuni decât a fost în trecut; și încă o dată pentru că, în măsura în care este spital de nebuni, în bună parte este din cauza celor ca el.]
  • [Cei care au încălcat libertatea oamenilor de a vedea un film vor fi trași la răspundere] atunci când o sa fie trași la răspundere și cei care pătează simbolurile naționale. [Păi da, că (1) orice chestie devine brusc „simbol național” când asta servește de muniție retorică pentru câte cineva; (2) orice nu este conform dogmelor retrograde la care subscrii este „pătare”.] Daca la muzeul țăranului roman (care se știe ca a fost ultra religios [Sau, mai degrabă, ultra-superstițios!]) e locul unor astfel de chestii imi tai…
  • În Statele Unite lansarea fimului a provocat multiple controverse, dreapta conservatoare neezitând să catalogheze filmul ca fiind unul îndreptat împotriva familiei . [Și ce dovedește asta, altceva decât că și americanii își au vitele lor încălțate?!] Protestele, mult mai vehemente decât cele de la MȚR, au ajuns până acolo încât întreaga industrie a fimlului a fost acuzată că lucrează la subminarea familei. [Din nou, ce dovedește asta? Vitele încălțate de care ziceam spun asta de industria filmului încă de când a fost inventat cinematograful.]
  • Sa-ti fie rusine Flavia Dragan [autoarea articolului din RL]. Ai grija cu cuvinte precum „extremist” ca o sa fii nevoita sa le demonstrezi in justitie.
  • ce sa caute film cu homosexuali la Muzeul Taranului Roman? Taranii sant curati sufleteste si cred ca proiectarea acelui fim se putea face la orice cinematograf din Bucuresti nu la Muzeul Taranului. Consider ca ati depasit orice masura si daca as fi fost acolo m-as fi raliat si eu cu protestatarii impotriva proiectarii filmului acolo.Oricunde dar nu acolo .
  • [N]u crestinii au adus societatea in situatia asta, ei doar au incercat sa reziste „cangrenei” rosii fara prea mult succes.
  • Homosexuali au existat în toate timpurile, aşa cum au existat şi alte tipuri de deviaţii comportamentale (necrofilii, zoofilii, pedofilii, etc.), însă niciodată grupurile anormale nu au încercat să-şi impună societăţii ideologia de care sunt conduşi. De fapt, nu este vorba atât de homosexuali, cât de grupurile care stau în spatele lor.
  • Grupurile de presiune a gay-ilor sunt foarte bine instruiţi şi foarte bine finanţaţi. Probabil nu există nici un ONG, nici un grup social în România care primeşte o asistenţă atât de mare cât o primesc homosexualii. In orice caz, miza e mult mai mare, cu vadita intentie se sfideaza invataturile Bisericii, promovarea homosexualitatii e un act ostil, o declaratie de razboi adresata societatii crestine.
  • Indivizii aia de la `accept` nu-si dau seama ce fac. `Osul` tarii astia, din care facem parte toti, e facut din oameni care nu ar `accepta` in veci asemenea chestii, pe verificatelea, duceti-va la oamenii simpli, obisnuiti, si vedeti ce zic, nu la `bombonei` care au trait in huzur si nu stiu cum se castiga un ban cu sudoare.
  • In casa la voi sau in sali de proiectie private puteti sa va dastrabalati.Dar numai acolo!
  • In spatiu public NU AVETI VOIE sa va aratati inclinatiile sexuale.
  • respectivii de la „ACCEPT” trebuie suspendati ca activitate, astfel de „activitati” nu sunt tolerabile in Romania. sa isi puna filmele dupa cap si sa se spele cu ele unde vor, dar nu in public. […] Indivizii care incearca sa fortzeze introducerea perversiunilor in public nu trebuie acceptati.
  • Doamna Dragan suntem o tara crestin-ortodoxa. Nu suntem o tara de homosexuali si lesbiene. De ce ne tot bagati cu insistenta pe gat mizeriile astea? Am observat ca tot dumneavoastra ati mai scris reportaje pe aceeasi tema. Suntem oameni normali si crestini.Nu vrem sa ne depravam pentru ca asa vrea sa asa ne cere Occidentul. Nu intinati valorile romanesti cum ar fi Muzeul Taranului Roman cu mizeriile homosexuale si lesbiene!
  • [P]lecati la talibani sa v-ajute cu proiectia acestor filme. [Mulțumim de îndemn, dar aparent n-avem nevoie să facem efortul ăsta: au venit talibanii la noi – în versiune pravoslavnică.]
  • Multumim din suflet tuturor celor care au luat atitudine si nu au permis difuzarea filmului.Ar trebui judecati si amendati, asa cum spune legea, toti cei implicati in astfel de manifestari in spatiul public, sa plateasca, sa nu le mai raman bani nici pentru hartie igienica. [Singurii care ar trebui amendați, după lege, sunt „manifestanții pașnici” care au întrerupt evenimentul cultural. Dar ne-am convins deja că voi habar n-aveți ce spune legea pe care o tot invocați.] Cat a fost spaga pentru aprobarea difuzarii filmului in sala MTR , 30 de arginti !?!
  • Discriminare pozitivă: De ce vor toţi deviaţii ăştia mai multe drepturi decât e cazul? Au libertatea de a fi cum sunt. Punct. 
  • Se pare că pentru unii taranii romani erau prin traditie gay,lesbiene,transexuali,bisexuali,etc. Iar daca incerci sa-i contrazici esti neonazist. Sarmana societate bolnava!… [Da, că prezentarea unui film cu lesbiene la Muzeul Țăranului Român înseamnă automat că toți țăranii erau prin tradiție homosexuali!]
  • Ce căutați tocmai la Muzeul Țăranului Român? Chiar prin organizarea la Muzeul taranului roman ati vrut sa provocati un potential scandal…ce vreti sa spuneti? ca taranul roman era bisexual, lesbian si gay? [Altul!] Voi astia dornici de putere si de pucat in fund finantatorii straini, chiar va vindeti strabunii asa usor? Nu aveti bunice acasa sa va scuipe pentru ce ati facut?
  • Muzeul Taranului Roman este dupa cum se spune in titlu ..al romanului adevarat , este chintesenta aurului spiritual, sufletesc si MORAL al amaratilor care traiesc pe aceste pamanuri. Nicidecum al homosexualilor/lesbienelor. Daca doresc isi pot amenaja un muzeu propriu in care sa ruleze continuu ce filme doresc. Nimeni nu0i impiedica sa PLATEASCA taxe, impozite , salarii pentru directori si personal adecvat starii de homosexualitate. Pe banii dlor pot face aceste lucruri, nu pe banii mei, au platesc taxe ca cetatean care se f..e cu persoane de sex opus. Scuzati punctele, dar intelegeti..
  • Daca ii acceptam pe homosexuali sa se manifeste public, de ce sa nu ii acceptam si pe pedofili? sau pe zoofili? sau pe necrofili? Cum apar homosexualii in public promovand „iubirea trupeasca” intre persoane de acelasi sex, pot aparea si pedofilii, dragut cu cate un copilas de mana, promovand acest fel de „iubire fata de copii”. De asemenea pot sa apara si zoofilii, tinand de lant o capra sau vitica sau mai stiu eu ce animalut, promovand in acest fel „dragostea fata de animale”. Pot arata sugestiv ce „pozitii” ar fi indicate pentru „inceputul” acesti „iubiri trupesti” cu animalele.
  • De asemenea pot aparea si necrofilii in parade publice, impingand (sau tragand) cate un cadavru, promovand in acest fel „dragostea fata de cei adormiti”. [Concepte ca „consimțământ” și patologic îți sunt străine, așa-i?]
  • Decand o infrastructura de stat e pusa la cheremul unor rganizatii private pentru a-si organiza sarbatoririle si evenimentele lor private? [Dintotdeauna. Dar, aparent, talibanii ortodocși ca tine se sesizează numai când e vorba de ceva ce nu-i pe gustul lor.] De cand Nitulescule dispui cum vrei de Infrastructura Statului Roman? Nu esti pe mosia ta acolo! Nitulescu trebuie anchetat pentru aceasta ilegalitate
  • ca din impozitul platit de cei 96%romani crestini( 86%ortodocsi) se platesc fonduri pt ONG-uri de tipul ASUR, ACCEPT,etc ca sa poata cheltui cu parade de homosexuali, betii pe la fan-festuri si care ponegresc Biserica . Ar trebui sa va consumati energia construind scoli, spitale sau azile a caror soarta o deplangeti fara sa faceti nimica.
  • Despre „dreptul” de a fi antinatural şi antisocial
    • [C]eea ce unii reprezentanţi ai umanităţii […] aduc pe tapet în ultimele decenii e teribil de groaznic şi nociv. Comportamentul lor nici măcar nu e ne-natural, că termenul ar descrie o liniştită neutralitate, ci total antinatural şi antisocial. Pe lângă că atentează la drepturile familiei sănătoase (bărbat+femeie+copii), la valorile sociale şi religioase nobile, asemenea manifestări şi asemenea reprezentanţi sunt chiar împotriva instinctului de conservare
    • Să se apuce cineva să facă o cercetare până la detalii în viaţa înaintaşilor acestora şi a promotorilor Revoluţiei Sexuale şi va fi cuprins de o scârbă şi o oroare nemaiîntâlnită. […] Ce s-a întâmplat la Stonewall Inn, în Greenwich Village, New York, 27 iulie 1969, când mulţi poliţişti au fost răniţi de homosexualii adunaţi în bar, ne arată rădăcinile murdare ale mişcării. De acolo s-a pornit şi priviţii unde se ajunge: sute de mii de familii destrămate şi sute de mii de copii nenorociţi în SUA, Europa şi acuma vor să „invadeze” România. Pe de altă parte, cei mai mulţi din cei care învaţă şi adoptă un astfel de comportament (pentru că s-a dovedit că nu e o boală, nu e o moştenire genetică) provin din familii disfuncţionale, în care le-a lipsit afecţiunea tatălui sau a mamei, sau din orfelinate, deci nu cunosc un model de familie sănătoasă după care să se ghideze.
    • Cu această „celebrare a lunii LGBT” (care-i o profanare şi o palmă aruncată României, să nu spun ţăranului român de bună-credinţă care a fost jignit în modul cel mai profund, în ce are el mai sfânt cu ocazia promovării acelui film în incinta Muzeului Ţăranului Român) însă, se pare că asistăm la o răsturnare masivă a valorilor, trăim vremurile pe care le descrie Adrian Păunescu, în poezia Parastas, când „legea ajunge fărădelege şi fărădelegea lege”. Dacă se sărbătoreşte luna LGBT, de ce să nu sărbătorim luna hoţilor, luna criminalilor, luna violatorilor?
    • […] E normal ca o societate civilă care are la bază un sistem creştinesc de gândire să protesteze! Încă ce s-a întîmplat odată cu boicotarea acelei activităţi n-a fost nimic pe lângă ce trebuia să se întâmple! Nu e datoria păstorului să ciomăgească lupul care vine la turmă, sau a câinilor să latre? […]
    • Deşi societatea e coruptă şi păcătoasă, există în adâncuri un filon de aur al credinţei în Dumnezeu şi al deşteptării neamului românesc care străluceşte în asemenea vremuri de cumpănă.
    • Deşi n-au făcut-o în cel mai înţelept mod, protestatarii trebuie să existe. Sarea nu trebuie să lipsească din bucate. E-adevărat că am putea fi mai civilizaţi, putea să vină fanfara militară să cânte Imnul Naţional şi corul Madrigal să intoneze acele cântece religioase. E însă o ruşine şi o scârbă pentru noi toţi că într-un loc de simbol al neamului s-au strecurat aceşti obraznici şi neruşinaţi reprezentanţi ai păcatului! Şi Sfânta Scriptură şi tradiţia creştină, prin sfinţii părinţi şi scriitori, din care amintim ca reprezentant pe Ioan Gură de Aur, condamnă cu vehemenţă astfel de păcate. După mii de ani de tradiţie creştină (care au modelat Europa şi au pus-o pe făgaşul dezvoltării) să vină iar păgânii?
    • Doamne, miluieşte-ne!
    • Kyrie eleison!
  • Relatia dintre doi barbati nu va naste niciodata cat este acest pamant viata. Daca toti ar fi homo cum ar mai continua viata pe pamant?
  • Sa faci propaganda pro-homosexuala in Muzeul lui Tzigara Samurcas si al lui Horia Bernea – cel care l-a reinviat dupa 90 cu o splendida expozitzie despre CRUCEA si ICOANA tzaraneasca – este nu numai o PROFANARE ci si un act provocator premeditat menit sa intimideze crestinii in a-si apara Credinta si Neamul. In folosul cui? Secretul lui Polichinelle, ambasada USA nu mai are nici macar minima …
  • Filmul putea rula in orce cinemarograf din tara, la ambasada SUA care il si promoveaza,ORIUNDE in afara Muzeului TARANULUI roman. Alegerea acestei locatii denota incrancenarea cu care se doreste demolarea principiilor crestine, atat cat mai exista, mostenite de la bunicii nosrti tarani autentici. Prin definitie taranul este comservator in sensul pastrarii cu incapatanare a eicii crestine.[După definiția asta, bunicul meu, ateu și antiteist, ori n-a existat ori n-a fost țăran, deși și-a arat, discuit, săpat, semănat și cosit palma de pământ timp de 70 de ani!]Ceea ce se urmareste este uniformizarea nostra prin transformarea in indivizii „emancipati” preocupati excesiv de orientarea lor sexuala. [Văd că n-ai nevoie de nici un fel de „uniformizare” ca să te preocupi excesiv de orientarea sexuală… a altora, bineînțeles!] Nu am nimic cu acesti oameni dar cred ca o bruma de DECENTA ar trbui sa-i opreasca de la violentarea valorilor celor peste 90%. Ce face fiecare in patul lui este o probleba privata si cred ca nimeni nu trebuie sa fie obligat sa urmareasca spectacolul sexualitatii altuia. [Și, mă rog frumos, cine este obligat s-o facă? Nu cred că ai fost obligat, cu pistolul la tâmplă, să urmărești pe cineva făcând sex. De fapt, am vaga bănuială că ai făcut-o de bună voie și nesilit de nimeni, „ca tot omu’” care mai vizitează XTube sau alte site-uri de același profil…]
  • Cum am mai scris pe un site,gestul de a organiza o astfel de manifestatie intr-un muzeu cica al taranului roman,mi se pare similar cu urinatul pe troita a beizadelei doamnei Placinta .E un gest ofensator la adresa culturii noastre rurale,la valarile spiritoale si morale reprezentate da aceasta. Ministrul Culturii trebuie sa demisioneze.[Hopa, acum să demisioneze și ministrul culturii? Și cine apoi? Președintele Senatului? Secretarul general al ONU?]
  • La RL numai mesajele pro-homosexualitate sunt permise de obicei. Astazi se face o exceptie pentru a se demonstra ambasadelor mai ales cat sunt ei de persecutati de poporul roman. Bine ca nu v-ati dus la Patriarhie sa vizionati filmul ala facut de catre homosexuali pentru homosexuali? Ca iesea scandalul mai mare. Vedeti, v-a scapat. Altadata sa va planificati mai bine actiunile.
  • N-are nimeni nimic cu „drepturile homosexualilor”, dar mai incet cu propaganda, bine?
  • Ca ambasador trebuie sa te abtii de la acte de provocare ce pot crea la nivelul comun ostilitate fata de tara din care provii. Daca insa inversionismul reprezinta o valoare fundamentala in tara ta, atunci folosesti spatiul ambasadei pentru a-l promova. In continuare, cand vezi reactiile negative si ostile la nivelul public, eviti sa escaladezi conflictul ci iti ceri scuze in mod public.
  • Bai Homogaozarilor in frunte cu Kakalin Botegaozatu este adevarat ca atunci cand trageti o basina iese cu kakat cu tot? datorita ca intretineti relatii sexuale anormale in kur si vi s-a rupt inelul anusului? Si ca toti homogaozarii au hemoroizi? Ba daca nu va convine duceti-va la Ambasada Americana si va footeti in kur acolo cu amerikanii. 
  • De la început, Muzeul Ţăranului Român a fost organizat ca o porcărie propagandistică anti- românească. De la început, ţinta organizatorilor fără de vreo filosofie morală a fost chiar Ţăranul Român. De fapt tot scandalul acesta a fost intenţionat organizat de către actualul director MŢR, un oarecare domn Niţulescu. 
  • Si eu ce sa fac acum prietene, ce sa ii spun copilului meu de 4 anisori cand vede doi barbati care se saruta? Ca e ceva normal, sa incerce si el? [Da, exact, să-i spui că-i normal! Nu-i nevoie – cu atât mai mult nu-i imperativ – să-i spui să încerce și el. În caz că-l interesează, o să încerce el, nu-ți face griji, indiferent de ce-i spui matale!]Du-te in Israel cu evreii sau cu cine **** iti baga in cap prostii si numai incercati sa va impuneti in fata poporului roman pentru ca noi ne vom lupta pana la moarte. Fac ceva pe toti americanii si pe dezamagirea lor ca de la natia lor vine tot raul in lume.
Acest articol a fost publicat în Elucubrații, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ce-a priceput creștinii din lege și toleranță: Partea a 2-a – Comentarii pe marginea comunicatului ONG-urilor

  1. cristi zice:

    acu depinde din ce perspectiva privesti tu conceptul de normalitate. de exemplu daca tu consideri canibalismul ritualic ceva anormal, o abatele de la „normele” societatii, unui trib de canibali i se pare perfect normal sa-si manance dusmanii.din paradigma lor,esti anormala.

Lasă un comentariu