Despre

Colecție de lucruri superinteligente pe care le spune creștinii pe coclaurii internetului.

Cine dorește să contribuie cu vreo trăznaie pe care o spune creștinii e rugat să ne-o trimită prin formularul de pe pagina dedicată.

Comentariile noastre vor fi în general scurte și se vor limita la o bucată introductivă și, pe ici pe colo, comentarii directe la câte o afirmație. (În cazul din urmă textul va fi marcat cu albastru și va sta, ca în cazul tuturor intervențiilor noastre pe textul original, între paranteze drepte.) În afară de cazurile în care atragem explicit atenția că lucrurile stau altfel, toate bucățile de text în <blockquote> sau/și cu bullet point sunt citate – de cele mai multe ori profundisme creștinoide, bineînțeles.

5 răspunsuri la Despre

  1. Angela zice:

    Felicitari pt blog!E tare simpatic !Bravo voua si celor care va trimit materiale!

    • Mulțumim. Sperăm să se înmulțească cei care trimit materiale, că deocamdată sunt cam 0. E timp – abia dacă am lansat blogul ăsta de vreo săptămână.

      • Angela zice:

        Cu rabdare o sa vina tot mai multi,stati linistiti,deocamdata lumea e prin concedii…Si nu uitati,crestinii e mai agitat scrie imediat impotriva celor care nu este crestinii,in schimb ceilalti sant mai calmi,citesc,rad si se duc mai departe!

  2. DarkByte zice:

    Good job 🙂 O sa trec mai des p-aici 🙂

  3. Victor zice:

    Ca „victima” a manipularii religioase (am inghitit o gramada de idei habotnice in timpul copilariei, la orele de religie) dar care s-a trezit la timp, nu pot decat sa va felicit pentru curajul cu care infruntati majoritatea „ortodoxa” a acestei tari, tara care se anunta a deveni Iranul Europei in scurt timp. Sper ca genul acesta de bloguri si website-uri sa trezeasca cat mai multi oameni din coma intelectuala indusa de religie.

Lasă un comentariu