Creștinii face miting anti-cip… din nou

Prin căile întortocheate și presărate de cipuri ale internetului ne-a parvenit o minunată și preainspirată chemare la miting adresată Creștinilor Adevărați™ îngrijorați de planurile guvernului antihristic de a ne însemna pe toți cu semnul fiarei – înfiorătorul și preatemutul cip.

Posterul, scris cu diacriticele pe care ni le-a dat Dumnezeu, nu cu lucrările cu virguliță ale Satanei pe care le-au decretat ca fiind standard antihriștii de la Academie acum 10 ani, este însoțit de un apel, o mișcătoare chemare adresată, cum ziceam, Creștinilor Adevărați™ (am ignorat aldinele autorului și am îngroșat în schimb ceea ce am considerat noi mai relevant):

 Asociația Dreptate și Adevăr organizează în data de 14 martie 2013 , începând cu ora 12.00 și până la ora 17.00, o acțiune de protest autorizată. Acțiunea va avea loc la Palatul Parlamentului , în alveola de lângă Parcul Izvor. […] [D]atele noastre medicale nu trebuie expuse riscurilor majore reprezentate de atacurile cibernetice și traficul de organe [Ce treabă are înregistrarea datelor într-un sistem electronic cu traficul de organe, stimabile?] și nici divulgării lor prin lărgirea accesului unor persoane necunoscute, altele decât medicul curant, la informațiile medicale și personale care vor fi, de acum încolo, înregistrate într-o bază de date centralizată, anulându-se secretul profesional, confidențialitatea și dreptul la viață intimă și privată a cetățenilor români. [Desigur, n-ai nici cea mai vadă idee cum stă treaba cu securizarea datelor electronice, permisiuni de acces și așa mai departe…] Toți cei care consideră că actele de identitate electronice, pașapoartele biometrice și orice act electronic (cu cip) [Dacă e act electronic fără cip atunci e totul kasher, să înțelegem?] le încalcă drepturile cetățenești, că le invadează intimitatea și viața privată sunt chemați să ni se alăture și să-și exprime dezacordul pe 14 martie 2013, ora 12.00 la Palatul Parlamentului, în alveola de lângă Parcul Izvor.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Desigur, avem și comentariile susnumiților Creștini Adevărați™, care mai de care mai în cunoștință de cauză și mai inspirate (de Venerata Stafie… ăăă, adică… de Sfântul Duh):

 • Eu am spus de multe ori ceea ce spune Asociatia Dreptate si Adevar si bineinteles am fost injurat si defaimat. Am explicat de nenumarate ori ca problema este orwelliana, dar cine sa inteleaga. In sfarsit vad o reacctie rationala.
 • de ce este rationala abordarea asta? pt ca se refera strict la libertatile cetaneanului si nu la aspectul duhovnicesc? dv spuneti ca cipurile nu au nimic de-a face cu mantuirea , dar parintii ortodoxiei va contrazic. practic ii anulati par Parvu si altor mari duhovnici opinia. de fapt, pozitia dvs este asemenatoare cu a patriarhiei, cand par stoica a spus ca e primul care o sa-si ia pasaport cu cip… noi dupa cine sa ne luam???? eu merg cu par Parvu, fara suparare. daca ar fi numai aspectul social, nu m-ar deranja, dar nu vedeti ca toate se intampla ca sa pregateasca venirea antihristului? daca fac jocul satanei, nu ma fac partas lui ? si nu e tot o forma de lepadare de Hristos? nu reprezinta pecetea finala aceste cipuri rfid, dar pregatesc acceptarea ei. aici e problema si …cine are urechi de auzit, sa auda!
 • e minunat ca se organizeaza un miting pe tema asta…dar aveti grija cine se poate infiltra printre ortodocsi la o astfel de manifestatie… cu ani in urma a fost un mic miting similar si la Brasov ( circa 100 de persoane…In Piata Sfatului )…insa majoritatea erau yoghini si nu ortodocsi, din pacate, deci eu consider ca acel miting a fost deturnat oarecum…sa nu se repete povestea si acuma
 • Putem si noi cei din alte zone care nu putem participa , sa ne rugam citind cel putin un Acatist , pt reusita acestui protest si pt ca Dumnezeu sa nu lase sa se infiltreze diversionisti platiti , pt ca efectul acestui miting sa-si atinga scopul nobil , de a apara demnitatea persoanei , asa cum Dumnezeu i-a dat libertate fiecarui individ , fara ca o mana de indivizi vanduti satanei , sa puna sub urmarire , oamenii pasnici de pe Planeta .
 • EU stiam de la un preot ca cardurile bancare nu au numarul 666 dar daca sotia ta nu vrea card cu cip uite ce trebuie sa faca referitor la intrearea ta … [Adică instrumentele cu care se pot trece bani în mâna Bisericii au fost declarate curate de Antihrist. It figures!]

Nu puteau să lipsească din horă prorocii moderni. În cazul acesta, „părintele” Justin Pârvu, după cum aflăm de la blogul Binevestitorul, care a transmis un comunicat „cu privire la discuțiile din ultima vreme legate de actele cu cip”:

In urma controverselor si nelamuririlor legate de problema introducerii actelor electronice in Romania si pozitia [C]restinilor [Adevărați™] fata de ele, ne simtim indatorati sa facem urmatoarele precizari, care vizeaza strict pozitia manastirii Petru Voda.

 1. Cipul din actele biometrice nu este pecetea finala, ci unul din pasii premergatori acesteia.
 2. Cei care nu se opun implementarii actelor de identitate electronice si nu vad un pericol in acceptarea lor, trebuie sa fie constienti ca savarsesc un pacat impotriva evidentei Apocalipsei si se fac partasi, mai mult sau mai putin, acestui sistem care incepe sa semene din ce in ce mai mult cu fiara apocaliptica
 1. Daca penitentul nu renunta la actele cu cip, dupa ce a fost mai inainte duhovniceste catehizat si mustrat, noi, manastirea Petru Voda, nu ne putem asuma ca acesta sa fie dezlegat la spovedanie, decat daca renunta la aceste acte si accepta canonul de indreptare.

Comunicatul are, bineînțeles, parte de propriile comentarii inspirate:

 • [C]ei care poseda documente personale cu cip pierd harul lui Dumnezeu.Ori tocmai acest lucru se contesta aducandu-se argumente din Sfintii Parinti si de aiurea. Daca Dumneze ne-a creat fapturi libere si nu indrazneste sa ne calce liberul arbitru(“Iata, eu stau la usa si bat.Daca imi va deschide cineva,voi lua masa cu el”),vin acum “prietenii omului” si iti instaleaza camera de luat vederi la purtator spunand ca nu acesta e raul cel mai mare. Se pedaleaza in continuare pe o conspiratie in jurul parintelui Iustin,pe securisti…A venit acum acest comunicat din partea Manastirii Petru Voda.Gata cu “palavragelile de pe internet”.”Securea sta la radacina pomilor”…
 • Credinta si intelepciunea parintelui Justin Parvu sa ne fie, din nou, far.
 • Parintele Iustin inca de la inceput ne-a calauzit pe CALEA CEA STRAMTA, cea care duce la rai, dar multi vor sa apuce pe calea cea larga, de aceea tot cauta sa-i gaseasca nod in papura.
 • Revin cu problema ipocriziei si a fariseismului daca noi nu acceptam cipurile, dar ne folosim de altii care le-au acceptat… Deci, ar trebui sa intrebam soferul cu care mergem daca nu cumva are permis cu cip. Dar ce facem insa cu celelalte moduri indirecte de a ne folosi de cei care au permise cu cip? Daca soferul care aduce painea la magazin la noi are carnet cu cip? Deja o parte din societatea inconjuratoare functioneaza pe baza soferilor cu aceste carnete, nu numai a celor care transporta oameni, ci si a celor care transporta marfa. Nu profitam noi de caderea lor cand cumparam marfa transportata de ei? [Trebuie să recunoaștem că băiatul care a semnat comentariul ăsta a pus punctul pe i măcar în ceea ce privește unul din amănunte!]
 • Cu explicatiile acestea se încurajează pe de o parte cei care vor lua carduri cu cip iar pe de altă parte se subântelege că pare a fi nimic cardurile cu cip deoarece ele nu reprezintă pecetea 666 ci doar premerge pecetei 666…..Atunci întreb…dacă până acum sa dus o luptă dârză si fără compromis contra cardurilor cu cip prin care sau demonstrat stiintific si telogic că au pecetea 666 în ele sau pe ele de ce acum se merge asa mai prin șant ?…nu se mai merge pe drum…ci prin mocirlă ?….Sa denaturat adevărul ? Care este atunci pecetea finală ? Stie cineva ? Vă spun eu….că pecetea 666 este peste tot de la codurile de bare până la cipuri implantabile dintre cele mai complexe si sofisticate…Pecetea 666 există peste tot….acum se merge pe varianta ca pecetea să fie purtată în mână (portofel sau buzunar…) deci aceasta este doar o variantă….se trece apoi la varianta ca aceeasi pecete 666 să fie în mână sau frunte…De ce oare ? Tocmai ca pecetea să nu mai fie pierdută asa usor….Deci pecetea 666 este Finală …diferă doar modul de executie si aplicare…dar tot lepădare de Credintă este ori a detine pecetea în mână sau ….pe mână si frunte….
 • deoarece pentru traiul decent al lumii in care trăim nu vor fi multi care să renunte la lumea aceasta pentru Impărătia Cerurilor…Multi deja se vând si se vor vinde… doar pentru o coajă de pâine vor primi pecetea 666….câti renuntă si vor renunta la un servici aflându-se in mod inevitabil in fata faptului implinit al pecetluirii 666 ? Asta este un exemplu…A se sti că toate băncile emit carduri cu cip 666 deoarece o directivă a UE prevede ca toate cardurile să fie cu cip până la 1 ianuarie 2011….Asa că strâmtorarea este deja prea mare pentru noi….că nu degeaba a spus Mântuitorul Hristos…Că va fi strâmtorare cum nu a fost de la inceputul lumii si nici nu va mai fi……
 • Trebuie sa fim totusi realisti si sa nu strecuram tantarul,inghitind armasarul.Ne preocupam de documentele cu cip,dar multi dintre noi avem deja cip implantat.Caci patimile noastre ce sunt?Mai e desfranatul liber?Sau betivul?Deci prima noastra lupta trebuie sa fie cu patimile care ne inrobesc. [Da, fiule, ai priceput exact ce este un cip!]
 • Pentru cineva slab in credinta (asa ca mine), este greu sa nu se ingrozeasca. Ieri am mers la biblioteca sa imprumut niste carti. Mi s-a dat un formular de cerere card cu cod de bare pentru biblioteca, cu precizarea ca fara card nu mai am acces la serviciile bibliotecii. Am intrebat de ce se impun astfel de masuri? “Pentru ca ne-am computerizat si cardurile ne usureaza mult munca, tinem usor evidenta cartilor” .. si alte asemenea. Deci acesta e tipul de discurs care se va tine pentru convingerea clientilor sa accepte carduri cu cip sau cod de bare. Caci asta am ajuns, clienti ai sistemului. Desigur, poti sa refuzi, insa nu vei avea acces la “servicii”. Ieri am inteles foarte clar intransigenta Pr. Iustin. Oamenii se vor obisnui sa accepte tot felul de carduri cu 666, gasindu-si mereu scuze si indreptatiri pentru acceptarea unor servicii indispensabile (sint cadru didactic, am nevoie de carti pe care nu mi le pot procura din comert). Am avut curaj sa spun NU, multumesc. Atunci au venit cu argumentul stupid: bine, dar si in strainatate e la fel! Hmm, e drept, acolo unii s-au cipat deja si sub piele, am raspuns. Bibliotecara a zimbit larg zicind: sigur, spre asta se merge. Probabil acelasi discur se tine si legat de permise auto, de buletine si intr-un viitor nu prea indepartat, de acces in institutiile in care lucram. Ultima aberatie despre care am aflat e “securizarea” tezelor candidatilor la examenul de titularizare. Chiar nu mai existau si alte metode de impiedicare a fraudelor?? Sistemul se grabeste, e clar. Odata reflexul format, se va spune: de ce atitea carduri si permise de acces cu cod de bare, acte pe care le puteti rataci, pierde sau vi se pot fura, cind le puteti avea pe toate in unul singur, in corpul dumneavoastra? Si oamenii vor spune DA, e logic, e simplu si unde pot fi toate mai in siguranta decit in propriul trup? Daca tot mai multi oameni ar pricepe despre ce este vorba si ar spune NU, atunci sistemul va fi obligat sa ofere alternative. La sectia “imprumut” se formase o coada…
 • perspectiva de a nu mai avea acces la sfanta impartasanie e socanta si mobilizatoare si tot parintelui justin trebuie sa ii multumim ca ne trage de maneca spre a ne trezi la realitate inainte de a fi prea tarziu.daca s-ar mai organiza inca un miting oare ar veni mai multi sa strige,sa ceara patriarhului sa ia atitudine,sa umple strazile oraselor si sa se vada la toate buletinele de stiri ca e ceva serios ? eu zic ca ar participa si mai putini.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Creștinii face miting anti-cip… din nou

 1. Kitana zice:

  hm….eu pe unul din carduri chiar am 666 … sa fie asta un semn? si are si cip!
  daca era vreun cretin din asta precis refuza cardul si punea banca sa ii emita altul….

 2. Radu Fefceac zice:

  Eu nu inteleg ce atatea probleme? Cine nu vrea cip pe motive religioase sa n-aiba parte de asigurare medicala si dreptul de a lua medicamente din farmacii, ci sa se roage la domnul. De ca sa-i obligi, aici sunt de acord cu ei. In felul asta e si un avantaj pentru noi si in sfarsit selectia naturala va fi de partea oamenilor rationali.

 3. ion zice:

  ‘selectia naturala va fi de partea omenilor rationali’…pai si cu empatia invocata de ateisti cum ramane? ca un crestin nu ar spune ‘ma rog domnului ca radu fefceac sa moara in santz.ros de sobolani’

 4. ion zice:

  ‘libertatea de a actiona dupa propria vointa’ se aplica si criminalilor in serie? vezi ca ‘liberul arbitru’ este pe fond o iluzie. este ingradit de legi ‘morale’ religioase sau seculare.

  • Armand K. zice:

   De fapt, liberul arbitru – în sensul de „libertatea de a acționa după propria voință” – este îngrădit doar de legile naturii. Constrângerile morale sau legale nu împiedică acțiunile decât atunci când cineva ia o măsură care pune fizic pe altcineva în imposibilitatea de a acționa. Consecințele sunt altă poveste. Și exact asta se întâmplă cu criminalii în serie: cât timp nu sunt prinși și vârâți după gratii (deci puși în imposibilitatea fizică de a acționa), își văd de omorât în ciuda „legilor” morale.

   Îngrădirea pe care o oferă „legile morale” nu este atât o îngrădire cât o presiune într-un anumit sens.

 5. corina zice:

  esti satanist? macar lasa in pace oamenii!!! e democratie fiecare are dreptu sa faca ce miting vrea asa ca taci pana nu-ti inchide Dumnezeu gura…chiar n-ai frica de Dumnezeu?

  • Stimată tovarășă, da, e democrație și fiecare are dreptul să facă ce miting vrea. Și să exprime ce părere vrea. Și fiecare are și dreptul să-și exprime părerea că părerea altora e ruptă de realitate; și are dreptul s-o critice și s-o ridiculizeze. Drepturi pe care ni le exercităm și noi. Dreptul la liberă exprimare nu presupune și „dreptul” ca ceea ce spui să nu fie criticat.

   Așteptăm cu nerăbdare să vină Dumnezeu să ne închidă gura. Personal, nu prin auto-declarați reprezentanți care-și imaginează, în habotnicia lor becisnică, că ar avea dreptul să dicteze altora ce au voie să spună.

   În încheiere, ne simțim obligați să precizăm că doar schizofrenicilor le poate fi frică de ceva ce nu cred că există. Pentru noi, o întrebare ca „[C]hiar n-ai frică de Dumnezeu?” e la fel de puerilă și de ridicolă ca „Chiar n-ai frică de Baubau?”.

 6. CorinaM zice:

  Pana cand ai invatat ca exista ecuatii de gr. 2, tot asa gura mare ai avut, declarand celor din clasa a IX -a ca nu exista ecuatii de gr. 2 ?. Nu te-ai gandit ca nu exista doar ceea ce esti tu capabil sa intelegi?

  • Oh, de ți-ai da seama de umorul involuntar din comentariul tău! Până una-alta, rumegă asta: faptul că există lucruri pe care nu sunt capabil să le înțeleg nu înseamnă că există toate aiurelile care tună prin mintea cuiva. Ca să discuți despre înțelegerea a ceva e nevoie să se stabilească mai întâi că acel ceva chiar există, că nu e doar rodul imaginației cuiva.

   • CorinaM zice:

    Si ca sa discuti ca nu exista, trebuie mai intai sa se demonstreze ca nu exista. Ai demonstrat tu asta? Ca exista ne-a demonstrat de multe ori, dar n-ai fost tu pe faza in timpul si locul unde s-a intamplat.

    • Tot n-ai priceput cum stă situația. E datoria celor care îi afirmă existența să demonstreze că există, nu a celor care nu-i acceptă existența să demonstreze că nu există. Dacă eu mă pun să vorbesc despre Micul Mâncător de Pietre din Centrul Pământului, e treaba mea să demonstrez că există.

     Și dumnezeul tău nu a demonstrat în nici un fel că există, nici nu a făcut-o cineva în locul lui. Tot ce avem sunt povești la gura sobei, chiar dacă unele sunt vechi de mii de ani.

 7. Kokartz Fara zice:

  Libesrtatea oferita de „D-zeu”? Libertatea de a fi sclavii lui?

  • CorinaM zice:

   Faptul ca esti copil al parintilor tai, care te-au ingrijit pentru ca n-ai fost in stare s-o faci singur, inseamna ca esti sclavul parintilor?

   • Dacă părinții ar avea pretenția să urmezi un set arbitrar și nejustificat (altfel decât prin „așa vrea mușchiu’ meu”) de reguli, să faci exact ce spun ei, atunci când spun ei, indiferent cât de fără sens sau de răul pe care-l faci altora, sub pedeapsa torturii, da, s-ar chema exact că ești sclavul lor. Mai mult, s-ar chema că părinții respectivi sunt niște psihopați iresponsabili. Și un astfel de comportament față de copii nu ar fi tolerat din partea părinților în nicio societate modernă. (Și subliniez, modernă. Că mai este încă tolerat prin unele care-s blocate ideologic undeva între mezolitic și evul mediu timpuriu.)

   • Christinne Radu zice:

    Nici un copil nu cere sa se nasca. Marea majoritatea a celor care puiesc sint retarzi, rupti de realitate. Sa stii pe ce lume traiesti si sa mai chinui un suflet nevinovat aducindu-l pe lume sub diverse pretexte de kkt e sclavie/sado-masochism. Da, din pacate, 99% sintem sclavii unor cretini, unor irationali care s-au trezit sa puiasca din considerente religioase si/sau sociale. Iar mata, Corinutza Putza esti o oaie ideala. Spalata pe creier ca nici urmele circumvolutiunilor nu se mai vad. Fac ceva pe zeul tau impotent si oligofren si pe toata religia, de altfel. Ia-ti un barbat, simte-te bine, ca frustrarea sexuala pe considerente religioase dauneaza grav sanatatii….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s